KION

logo_kion__Small_.JPG

KION algemeen
KION verzorgt in de regio Nijmegen de dagelijkse opvang van ruim 7.500 kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we bij talloze gastouders en op meer dan 140 locaties zoals kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Voor welke vorm van opvang u ook kiest, bij ons is uw kind altijd in deskundige handen. Onze pedagogisch medewerkers zijn professioneel en betrokken, op locaties waar uw kind zich thuis voelt en alle mogelijkheid krijgt om te spelen en zich te ontwikkelen.

Kindercentrum Ondersteboven
Kindercentrum Ondersteboven bevindt zich net als basisschool De Oversteek in voorzieningenhart De Klif aan de Pijlpuntstraat 1. Ondersteboven verzorgt de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar en biedt zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang aan. In Voorzieningenhart De Klif is tevens KION peuterspeelzaal Ondersteboven gevestigd.

Kindercentrum Ondersteboven is vijf dagen per week geopend van 7.30 tot 18.00 uur. Op aanvraag is voorschoolse opvang en vervroegde opvang vanaf 7.00 uur mogelijk. Verlengde opvang is op aanvraag mogelijk tot 18:30 uur.

Bso Ondersteboven, Pijlpuntstraat 1, bsoondersteboven@kion.nl
Kdv Ondersteboven, Pijlpuntstraat 1, kdvondersteboven@kion.nl

Clustermanager Iris van Dinteren, i.van.dinteren@KION.nl

Kindercentrum Jump
Kindercentrum Jump bevindt zich in hetzelfde pand als de dependance van basisschool De Oversteek op Griftdijk 91. Jump verzorgt de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar en biedt zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang aan.

Jump is vijf dagen per week geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur en op aanvraag heeft u de mogelijkheid om vervroegde / verlengde opvang vanaf 7.00 uur tot 18.30 uur af te nemen. Op verzoek en tegen betaling kan uw kind mee eten met de warme maaltijd.

Bso Jump, Griftdijk 91, tel. (024) -2053249, bsojump@kion.nl
Kdv Jump, Griftdijk 91, tel. (024) 2053249, kdvjump@kion.nl

Op bso Jump-Ondersteboven verzorgen we de opvang van kinderen vanaf 8 jaar. Deze kinderen worden doorgeplaatst vanuit bso Ondersteboven en bso Jump. Bso Jump-Ondersteboven bevindt zich in het OSC en heeft de beschikking over één van de sportvelden.

Clustermanager Trui de Klein, t.de.klein@kion.nl

Meer informatie over deze en andere locaties van KION en de inschrijfprocedure vindt u op www.kion.nl. Hier is steeds de meest actuele informatie te vinden. Bellen met de afdeling Klantrelaties kan uiteraard ook, via (024) 382 26 55.