Opvang buiten schooltijden

B.S.O. en V.S.O.

logo_kion__Small_.JPG

KION algemeen
Bij De Oversteek organiseert KION op beide locaties de buitenschoolse opvang. KION verzorgt in de regio Nijmegen de dagelijkse opvang van ruim 8.000 kinderen van 0 tot 16 jaar. Dat doen we bij talloze gastouders en in meer dan 125 kindercentra, zoals kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peutergroepen en peuterspeelzalen. Voor welke vorm van opvang u ook kiest, bij ons is uw kind altijd in deskundige handen. Onze pedagogisch medewerkers werken professioneel en betrokken, op locaties waar uw kind zich thuis voelt en alle mogelijkheid krijgt om te spelen en zich te ontwikkelen.

Kindercentrum Ondersteboven
Kindercentrum Ondersteboven bevindt zich net als basisschool De Oversteek in voorzieningenhart De Klif aan de Pijlpuntstraat 1. Ondersteboven verzorgt de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar en biedt zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang aan. In Voorzieningenhart De Klif is tevens KION peuterspeelzaal Ondersteboven gevestigd.

Kindercentrum Ondersteboven is vijf dagen per week geopend van 7.30 tot 18.00 uur. Op aanvraag is voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur mogelijk.

Bso Ondersteboven, Pijlpuntstraat 1, tel. (024) 348 07 30, bsoondersteboven@kion.nl
Kdv Ondersteboven, Pijlpuntstraat 1, tel. (024) 388 95 75, kdvondersteboven@kion.nl

Kindercentrum Jump
Kindercentrum Jump bevindt zich in hetzelfde pand als de dependance van basisschool De Oversteek en is daardoor nauw met de school verbonden. Jump verzorgt de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar en biedt zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang aan.

Jump is vijf dagen per week geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur en op aanvraag heeft u de mogelijkheid om verlengde opvang tot 18.30 uur af te nemen. Op verzoek en tegen betaling kan uw kind mee eten met de warme maaltijd.

Bso Jump, Griftdijk 91, tel. (024) 348 83 30, bsojump@kion.nl
Kdv Jump, Griftdijk 91, tel. (024) 348 83 20, kdvjump@kion.nl

Meer informatie over deze en andere locaties van KION en de inschrijfprocedure vindt u op www.kion.nl. Hier is steeds de meest actuele informatie te vinden. Bellen met de afdeling Klantrelaties kan uiteraard ook, via (024) 382 26 55.

BSO De Klompjes
Opvang bij 'De Klompjes' betekent al 15 jaar een veilige, vertrouwde en liefdevolle speel- en leeromgeving voor uw kind. Iedere dag weer uitstekende opvang door een goed opgeleid team van medewerkers en vaste invalkrachten tijdens vakanties en bij ziekte. Op ons kinderdagverblijf worden wekelijks ruim 100 kinderen opgevangen, op de buitenschoolse opvang zijn dat er bijna 150.
Wij waarborgen -door kleinschaligheid, goede communicatie en oprechte interesse in ouders en kinderen- een warme, huiselijke sfeer.

Voor de opvang van de basisschoolkinderen hebben wij twee locaties.

Op locatie 'Vredesplein' worden dagelijks tot 18.30 uur maximaal 30 kinderen tot 9 jaar opgevangen in een eigen, gerenoveerd historisch pand. Er is een prachtige buitenspeelplaats met enorme bomen en de binnenruimte biedt voor alle kinderen veel uitdaging. Door de grote, overzichtelijke ruimtes en het vele materiaal, maar zeker ook door de enthousiaste inzet van de 5 vaste medewerkers.

Op locatie 'Dorpshuis' worden drie dagen per week maximaal 30 kinderen tot 18.30 uur in twee eigen ruimtes opgevangen. De 4 vaste medewerkers bieden iedere dag voor kinderen vanaf 7 een heerlijke plek, met de mogelijkheid buiten te spelen op het grote aangrenzende schoolplein of in de speeltuin. Doordat de kinderen (in overleg met de ouders) veel zelfstandigheid gegund wordt, naast de keus die ze kunnen maken uit het geplande aanbod, vinden ook de oudere kinderen opvang op 'De Klompjes' heel leuk.

Wij halen alle kinderen van 'De Oversteek' en 'De Dependance van De Oversteek' elke dag met onze eigen bussen en een vaste taxichauffeur op.

U bent van harte welkom!

Kinderopvang 'De Klompjes'
Dorpsstraat 71
6678 BG Oosterhout
0481-482008
www.deklompjes.nl
info@deklompjes.nl