Overblijven / KION Broodnodig

Broodnodig

Tussenschoolse opvang KION Broodnodig
De tussenschoolse opvang van jouw kind(eren) bij OBS De Oversteek wordt verzorgd door KION Broodnodig. Tijdens de tussenschoolse opvang kunnen de kinderen lunchen, ontspannen en energie opdoen voor de lessen in de middag. Zij worden daarbij begeleid door onze vaste overblijfmedewerkers en de overblijfcoördinator. 

Tarieven en voorwaarden
De actuele tarieven voor het overblijven kun je vinden op de locatiepagina van jouw tussenschoolse opvang op de website van KION, zie kion.nl/locaties. KION Broodnodig biedt overblijven op structurele basis aan met een overeenkomst en op incidentele basis met een strippenkaart. De overeenkomst kent een wekelijkse afname en heeft een opzegtermijn van één maand. De strippenkaart heeft 10 strippen, wordt beheerd door de overblijfmedewerkers en is overdraagbaar per gezin. Als na de schoolcarrière nog strippen over zijn, is er restitutie mogelijk voor een bedrag boven de € 7,50.

Contact
Heb je vragen over het overblijven van jouw kind(eren)? Neem dan contact op met Marianne Janssen (Hoofdlocatie, Klif) en Claudia Bosch (Dependance). Zij zijn de overblijfcoördinatoren bij jouw school en ze zijn bereikbaar via:

Mail: tsooversteek@kion.nl of
telefoonnummer Hoofdlocatie (Klif) 06 - 445 292 92
telefoonnummer Dependance: 06 - 209 592 88.

Voor vragen over de overeenkomst of facturen kun je contact opnemen met de afdeling klantrelaties van KION via broodnodig@kion.nl.

Kom overblijven
Je kunt je kind(eren) inschrijven voor de tussenschoolse opvang via www.kion.nl/inschrijven en wijzigingen kun je doorgeven via www.kion.nl/wijziging-doorgeven.

Kom bij ons werken
Lijkt het je leuk om ook overblijfmedewerker te worden? Je bent meer dan welkom. Neem contact op met Marianne of Claudia via bovenstaande telefoonnummers.